Veelgestelde vragen

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Als u komt overnachten in B&B Leidenismooi dan bent u welkom vanaf 15:00 op de dag van aankomst. De uitchecktijd is 11:00.

Hoeveel kost het ontbijt?

Het ontbijt is optioneel en kost €7,50 per persoon. U kunt bij het boeken van u overnachting aanklikken of u het ontbijt erbij wil boeken en voor hoeveel personen.

Kan ik in de buurt parkeren als ik met de auto kom?

Als u met de auto komt dan kunt u zeker parkeren bij ons in de buurt. De Hugo de vriesstraat valt onder de parkeerzone B1. Dit betekent dat u van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 19:30 2.20 euro per uur betaald. Het is ook mogelijk om een dagkaart te kopen. Dan betaalt u 14.40 euro voor 24 uur.

Is het centrum op loopafstand vanaf de Bed & Breakfast?

Ja zeker! Binnen 10 minuten sta je in de Breestraat. Eén van de bekendste straten van het centrum van Leiden. Een ideaal startpunt voor een ontdekkingstocht in de stad.
 

Tot wanneer kan ik mijn boeking annuleren?
Wij hopen u natuurlijk te mogen ontvangen in Bed & Breakfast Leidenismooi. Mocht u om welke reden dan ook verhinderd zijn dan kunt u natuurlijk annuleren. U kunt tot 24 uur van tevoren gratis annuleren. Dit betekent 24 uur voor de inchecktijd van de dag waarop u zou overnachten in de Bed & Breakfast. 
Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van het totale verblijf in rekening gebracht.