top of page

Rondvaart in Leiden

IMG_4197_edited.jpg

Er zijn verschillende soorten rondvaart bedrijven die je door de grachten van Leiden vaart. Hieronder een aantal opties met het adres erbij. Kijk voor meer informatie over tijden & prijzen op de verschillende websites.

Rondvaartleiden.nl 

Rondvaartleiden bezorgt u een onvergetelijke stadsrondvaart van één uur door één van de mooiste steden van Nederland. De schipper is tevens u gids tijdens de rondvaart. Ook kunt u uit verschillende arrangementen kiezen.
Adres: Aalmarkt 4, 2311EC Leiden

 

Bootjesenbroodjes.nl 

Een rondvaart van ongeveer 50 minuten. Bij mooi weer is de boot open en bij slechter weer is de boot overdekt en verwarmd. Wilt u broodjes of drankjes tijdens de rondvaart? Geef u keuze door bij de bestelling van uw rondvaartticket dan wordt dit geregeld.
Adres: Blauwpoortsbrug
 

Leidserderij.nl 

U vaart in een stijlvol open ‘skûtsje’ door de grachten en langs de groene singels van ‘oudt Leyden’. Een ervaren schipper vertelt u over de pracht en praal van het Leidse verleden. Tevens kunt u uit verschillende arrangementen kiezen zoals bijvoorbeeld de borrelboot en de koffieboot.
Adres: Apothekersdijk 5, 2312DC Leiden

Rederijrembrand.nl 

Het rondvaart bedrijf dat u laat genieten van het monumentale Leiden. De boten zijn gerieflijk ingericht met een doorzichtig dak en hete lucht verwarming (in dien nodig). De duur van de rondvaart is 50 minuten en er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Blauwpoortshaven 5, 2312EL Leiden
 


 

Rederijvanhulst.nl 

Vanuit Leiden vaart rederij van Hulst over de ‘Zijl’ naar één van de mooiste vaargebieden van het land: de Kagerplassen. Zeker op een heerlijke lente- of zomerse dag vermaak je je hier uitstekend.
Adres: Haven (t.o. nr. 14) centrum, 2312 MH Leiden

varen_edited.jpg
IMG_4199_edited.jpg
bottom of page