top of page

Route

Naar B&B Leiden is mooi

B&B Leiden is mooi is te vinden in de Hugo de Vriesstraat, op nummer 3. Deze straat ligt in de Burgemeesters- en Professorenwijk, een wijk ten zuiden van de binnenstad. Hieronder vindt je verschillende opties om naar Leiden te reizen.

planning Travels

Openbaar vervoer
 

B&B Leiden is mooi is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Leiden Lammenschans ben je in circa 3 minuten lopen. U kunt ook met de bus komen. Er komen verschillende bussen richting B&B Leiden is mooi zoals lijn 1, 3, 45, en 400 die stoppen bij de bushalte aan de Lammenschansweg op circa 2 minuten lopen.


Auto

Leiden is prima te bereiken met de auto (hou wel rekening met de parkeerkosten). Als u uit het zuiden komt dan kunt u via de A4 de afslag Zoeterwoude-dorp – Leiden nemen. Via N206 volgt u dan de borden centrum en via de Lammenschansweg rijdt u naar de Hugo de vriesstraat.
 

Vanuit het Noorden rijdt u op de A4 richting den Haag. Bij Leiden neemt u de afslag en komt u op N206. Daarna volgt u dan de borden centrum en rijdt u via de Lammenschansweg naar de Hugo de vriesstraat.

Parkeren

Als u met de auto komt dan kunt u zeker parkeren bij ons in de buurt. De Hugo de Vriesstraat valt onder de parkeerzone B1. Dit betekent dat u van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 19:30 €2.80 euro per uur betaald. Het is ook mogelijk om een dagkaart te kopen. Dan betaalt u €25,- euro voor 24 uur.

Tip: parkeren in parkeergarage Leiden Lammenschans kost €15,- voor 24 uur. Deze parkeergarage ligt op 3 minuten loopafstand.
Adres: Betaplein 30 2321 KS Leiden

Volg op de lammenschansweg de borden Plus parkeergarage, de garage zit onder de supermarkt de Plus.

IMG_4146.jpg
bottom of page